Over ons

Science on Stage Europe organiseert...

Tijdens een festival van wetenschappelijke experimenten, brengt de Europese vereniging  de beste en meest gemotiveerde docenten in Europa samen, die de gelegenheid krijgen om hun innovatieve ideeën te delen en nieuwe ideeën op te doen om ze naar hun collega's in hun respectieve landen terug  te brengen.


Tijdens dit festival, kunnen collega's uit twee verschillende landen gezamenlijke activiteiten organiseren of kunnen ze  uitgenodigd worden om hun project voor te stellen in een andere land van de Europese vereniging.

De delegatie heeft ook de mogelijkheid om een Europese collega aan de raad van bestuur, voor te stellen om deel te nemen aan het Belgische wetenschap festival Playful science.Science on Stage Belgium organiseert...

De Belgische vereniging organiseert een selectie van leraren die aan de Europese festival deel zullen nemen. Dit gebeurt onder andere door middel van een wedstrijd waar een leraar een reeks relevante expérimenten voorstelt.

Het volgende festival zal in Hongarije doorgaan,  van 29 juni tot 2 juli 2017.

Meer informatie op het Science on Stage Eu website


Tijdens de opendeur dag, zijn de bezoekers van harte welkom.De Belgische vereniging geeft leerkrachten de kans om de geselecteerde experimenten te zien tijdens het Belgisch  wetenschap festival: Playful science.

Het volgende festival zal op zaterdag 24 oktober 2015 worden gehouden.